Apparaten en accessoires
Vis en aardappelen met tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)800 g
-
6 witvisfilets, (elk soort witvis, 120-200 g elk)moten heek (120-200 g elk)6
-
zout volgens smaak2 tl
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken100 g
-
olijfolie en meer voor het invetten30 g
-
witte wijn (optioneel)50 g
-
tomaten in stukken400 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
1269 kJ /
302 kcal
Vetten
7 g
Vezels
3.4 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Kip met romige groenten saus
50min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min